Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, inşa çalışmaları devam eden Karasu SGM hakkında açıklamalarda bulundu. Mutlu, “SGM’de kaba inşaat ve dış cephe kaplamaları tamamlandı. Projemiz Karasu’nun sosyal yaşantısına yeni bir soluk getirecek. İnşallah bu güzel projemizi kısa bir süre sonra Karasulu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız”dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Karasu’da inşa çalışmaları devam eden Sosyal Gelişim Merkezi hakkında açıklamalarda bulundu. Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, sosyal hizmetleri tek çatı altında toplayacak olan Karasu SGM’nin kısa bir süre sonra tamamlanarak hizmet sunmaya başlayacağını duyurdu.

Çalışmalar devam ediyor
Çalışmaların devam ettiğini dile getiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Aşağı İncili Mahallesi’nde 5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM’de kaba inşaat tamamlandı. 4 bloktan oluşan Sosyal Gelişim Merkezimizde dış cephe imalatını sonlandırdık. Elektrik ve mekanik imalatları sürüyor. Çevre düzenlemesi ve dış dolgular ise devam ediyor” dedi.

Kısa süre içerisinde
Mutlu, “Kuzeyin en gözde mekanlarından bir olacak Karasu SGM’de SAMEK sınıfları, kafeterya,  çok amaçlı salon, seminer salonu, teknik ofisleri, 250 kişilik konferans salonu, derslikler bulunacak.  Bol yeşil alan içerecek projemiz Karasu’nun sosyal yaşantısına yeni bir soluk getirecek. İnşallah bu güzel projemizi kısa bir süre sonra Karasulu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.