Karapürçek Meydanı Açılışa Hazırlanıyor

3 dönüm alan üzerinde
Karapürçek Meydanı’nın 3 dönüm üzerinde yapıldığını belirten Başkan Toçoğlu, “Kamuoyumuzun da bildiği gibi Ferizli’de çok güzel bir park yaptık. Sapanca’da kavşak düzenlemeleri gerçekleştirdik. Yaz boyunca bütün ilçelerimizde asfaltlama çalışması yaptık. Ayrıca ilçelerimize kazandıracağımız arıtma tesisi çalışmaları da sürüyor. Karapürçek ilçemizde bir meydan eksikliği vardı. Bu eksikliğin giderilmesi için çalışmalarımızı başlatmıştık. 3 dönüm bir arazi üzerinde yaptığımız çalışmayla Karapürçek’e yepyeni bir meydan kazandırdık. Oyun gruplarının, yürüyüş yollarının, havuz ve verandaların içerisinde yer aldığı meydandaki çalışmalarımızı tamamladık. Yakında açılışını yapacağız” dedi.

Karapürçeklilerden teşekkür
Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarını eşit bir şekilde ilçelere dağıttıklarını belirten Zeki Toçoğlu, “Belediye olarak bütün ilçelerimize elimizden gelen desteği veriyoruz. İlçe belediye başkanlarımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Eksiklikleri birlikte tespit edip, bu eksikleri gidermek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sakarya bütün ilçe ve beldeleriyle büyüyor ve gelişiyor. İnşallah yapımı devam eden projelerimiz de tamamlandığında şehrimiz ç.om daha güzel olacak” diye konuştu. Başkan Toçoğlu’na ilgisinden dolayı teşekkür eden Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ise, “Büyükşehir Belediyemiz ve değerli başkanımız bizim her zaman yanımızda. Bu meydan için ve diğer çalışmaları için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.