Büyükşehir Belediyesi SASKİ, ilçelerde devam eden altyapı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Karapürçek ilçesinde başlatılan 900 metre uzunluğundaki yağmursuyu hattı ve bin 600 metrelik içmesuyu hattı sayesinde bölgenin altyapısı güçlendirilecek. Büyük bir bölümü tamamlanan hat yakın zamanda bölge halkına hizmet vermeye başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Karapürçek Çeşmebaşı Mahallesi’nde başlattığı altyapı çalışmaları ile bölgeyi uzun yıllar boyunca sağlam altyapıya kavuşturacak. Bölgede başlatılan ve büyük bir kısmı tamamlanan çalışmalar neticesinde 900 metre yağmursuyu hattı, bin 600 metre içmesuyu hattı ve 40 adet ızgara imalatı ile Çeşmebaşı Mahallesi’nin altyapı sorunları uzun yıllar boyunca güçlü ve sorunsuz bir şekilde çözüme kavuşturulacak. Sona yaklaşılan çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin dört bir yanını sağlam altyapı ağımızla örmeye aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Karapürçek ilçemizde başlattığımız çalışmalar ile bölgeye uzun yıllar boyunca kesintisiz içmesuyu sağlayacağız. Aynı zamanda yoğun yağış zamanlarında da yeni imalatı yapılan yağmursuyu hattımız ile sel ve taşkınların önlemini şimdiden almış olacağız. Yapılan hizmetlerin bölgemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerinde bulunuldu.