Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Proje tamamlandığında 19 bin metrekarelik alanda vatandaşın hizmetine sunulacağını belirten Başkan Yüce “ Bu park projesi ile hem Yenikent Bölgesine hem de şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandırmış olacağız. Projemizin tüm Sakarya’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığınca inşa edilecek olan ve 10 Aralık 2019 tarihinde ihalesi yapılan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinin yer teslimi 07 Ocak 2020 tarihinde yapıldı. Çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini dile getiren Başkan Yüce, “4 bin 400 metrekaresi sert zemin ve 14 bin 600 metrekaresi yeşil alan olarak projelendirilen park, tamamlandığı zaman toplamda 19 bin metrekarelik alanda vatandaşımızın hizmetine sunulacak” ifadelerini kullandı.

19 bin metrekarelik Park
Günün modern şartlarına uygun ve yeşil alanın ön plana çıkarıldığı bir projeyi hayata geçirecek olduklarını belirten Başkan Yüce “12 parça doğal ahşap çocuk oyun gurubu, sokak oyun alanı, basketbol sahası, 470 metre yürüyüş yolu, 18 adet piknik ünitesi, 18 adet bank, 1 adet beton çeşme ve 64 araçlık otoparkın yer alacağı projemiz için çalışmalar devam ediyor.  14 bin 600 metrekaresi yeşil alan olmak üzere toplamda 19 bin metrekarelik park projesini Sakarya halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu park projesi ile hem Yenikent Bölgesine hem de şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandırmış olacağız. Projemizin tüm Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.