Kamyon Garajı Taşınacak

Kamyon Garajı TaşınacakKamyon Garajı TaşınacakKamyon Garajı TaşınacakKam

Çok büyük yatırımlar yapıldı

Erenler’deki yatırımların çok büyük olduğunu dile getiren Cavit Öztürk, “Yılların sorunu olan Hayvan Pazarı’nın Büyükşehir Belediyemiz tarafından kaldırılıp, Alancuma’ya taşınması çok güzel bir hizmet oldu. Yine Erenler Stadı yenilendi, sentetik çim sahaya dönüştürüldü. Bütün bunların yanında Erenlerimizde yaklaşık 20 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirildi. Erenler tarihinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu kadar hizmet ilktir. Bütün bu hizmetlerden dolayı Zeki başkanımız başta olmak üzere Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz ve hizmetlerin devamını diliyoruz” diye konuştu.

Erenler’deki bütün işlere katkı sağlarız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu ise, birlik içerisinde hareket edilince yapılamayacak işin olmadığını söyledi. Başkan Toçoğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz süre içerisinde yapamayacağımız hizmet yoktur. Bu manada ilçe belediye başkanlarımızın gösterdikleri kadirşinaslık için hepsine teşekkür ediyorum. Tabiî ki bizim işimiz insanlara hizmet etmektir. Erenler bizim önem verdiğimiz bir ilçemiz, Sakarya’nın önemli ilçelerinden bir tanesi. O yüzden Erenler’de yapılacak bütün işlere katkı sağlamak bizim için önemli. Erenler’de baş ağrıtan birkaç sorun vardı, onların bazılarını çözdük, kalanlarını da inşallah çözüme kavuşturacağız” dedi.

Kamyonlar garajı taşınacak

Gerçekleştirilen ziyarette önemli açıklamalarda da bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Çok yakın zamanda Kamyon Garajı’nı da bulunduğu bölgeden başka bir yere taşıyacağız. Kamyon garajı tamamlanınca da Erenler Belediyemiz orada bir rekreasyon çalışması yapacak. Burada SATSO’nun başkanı Akgün Aktuğ’a da teşekkür ediyorum. Kendisinin de bu sürece çok olumlu katkıları oluyor. Şuanda çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları kısa zamanda tamamlayacağız” diye konuştu.