Kadınlarımız Etkilerini Arttırmalılar

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na kadınlardan tebrik ziyareti.

Her zaman destek olacağız

AK Parti İlçe Kadın Kollarının ardından Büyükşehir Kent Konseyi ve SATSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu ve yürütme kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Zeki Toçoğlu “Kadınlarımız şehrimizin gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Kadının elinin değdiği her iş çok daha iyi sonuçlar doğuruyor. Kadınlarımızı her platformda olduğu gibi siyasi platformda da görmekten mutlu oluyoruz. Ben inanıyorum ki kadınlarımız siyasette seslerini güçlü bir şekilde duyuracaklar” dedi. Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi ve SATSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu da kent konseyi olarak ‘Kadın kentten ne ister, kent kadından ne ister’ sloganı ile yola çıktıklarını belirterek, projelerini kısa, orta ve uzun vadede yürüttüklerini söyledi. Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi ve SATSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu, Başkan Zeki Toçoğlu’na günün anısına çiçek takdim etti.