İspanya’nın Guadalajara şehrinde düzenlenen 54. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nın ardından açıklamalarda bulunan Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Bayraktar, “Şampiyonayı üç altın, dört gümüş ve dört bronz madalya ile tamamlayarak en fazla madalya kazanan ülke olduk. Ülkemize yaşatılan bu gurur dolayısıyla tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, İspanya’nın Guadalajara şehrinde düzenlenen 54. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nın ardından açıklamalarda bulundu. Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Orhan Bayraktar, üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olan Erkek Kumite Milli Takımı’nı tebrik etti. Şampiyonayı üç altın, dört gümüş ve dört bronz madalya ile tamamlayarak en fazla madalya kazanan ülke olduklarını ifade eden Bayraktar, tüm sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

Gurur duydukİspanya’da düzenlenen şampiyonada büyük bir gurur yaşadık ve bayrağımızın göndere çekilmesini sağladık. Şampiyonayı üç altın, dört gümüş ve dört bronz madalya ile tamamlayarak en fazla madalya kazanan ülke olduk. Ülkemize yaşatılan bu gurur dolayısıyla tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.