İslam Düşünürü Cabirî Konuşulacak

Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 25 Aralık Çarşamba günü “İslam Düşüncesinde Yeniden Yapılanma Projesi, M. Âbid El – Câbirî” paneli düzenleniyor. AKM’de, saat 19.00’da başlayacak programa Marmara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hasan Hacak ve Dr. Muhammed Coşkun ile Bahçeşehir Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Burhan Köroğlu konuşmacı olarak katılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “İslam Düşüncesinde Yeniden Yapılanma Projesi, M. Âbid El – Câbirî” paneli düzenleniyor. 25 Aralık Çarşamba günü Adapazarı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek programa Marmara Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç Dr. Hasan Kacak ve Dr. Muhammed Coşkun ile Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Burhan Köroğlu konuşmacı olarak katılıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada tüm Sakaryalılara panele davet edilirken, programın saat 19.00’da başlayacağı belirtildi.