İlk Yardım Kursları Başlıyor

Büyükşehir Belediyesi, İlk Yardım Kursları düzenliyor. Uzman ilkyardım eğitmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek dersler İtfaiye Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kayıtların devam ettiği İlk Yardım Kursları 15 Mayıs Çarşamba günü başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü, uzman ilkyardım eğitmenlerinin katılacağı İlk Yardım Eğitim Kursları düzenliyor. Kurs kayıtları ise Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’nde yapılmaktadır. Katılımın ücretsiz olduğu İlk Yardım Kursları, 15 Mayıs Çarşamba günü İtfaiye Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 40 54 nolu telefonu arayabilir.