İlçelerimizin Eksiklerini Gideriyoruz

İlçelerimizin Eksiklerini Gideriyoruzİlçelerimizin Eksiklerini Gideriyor

Karapürçek meydanına kavuşuyor
İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Toçoğlu, “Belediye olarak her alanda çalışmalarımız sürüyor. Şehir merkezimiz başta olmak üzere, sınırlarımız içerisindeki ilçelerimizde de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sıcak asfalt ve altyapı çalışmaları başta olmak üzere ilçelerimizin eksiklerini gidermek için ilgili belediyelerimizle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bugün Karapürçekteyiz. Karapürçek’in güzel bir medyana ihtiyacı vardı. Biz de meydan için kollarımızı sıvadık. Arkadaşlarımız hızlı bir şekilde çalışıyorlar. İnşallah Karapürçek güzel bir meydana kavuşacak. Ayrıca bugün burada çok güzel bir atmosferde iftar yaptık. İftarımıza katılan bütün Karapürçekli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım da, ilçeye yaptığı katkılardan ve düzenlenen iftar programından dolayı Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.