Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘İlacım Sende’ projesinde toplanan ilaçlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi ve Sakarya Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘İlacım Sende’ projesi kapsamında kullanılmayan binlerce ilaç toplandı. Evlerde bulunan ilaçların sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi hasta vatandaşlara ulaştırılmasının amaçlandığı projede binlerce ilaç Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’ne teslim edildi. 16 ilçede birçok okul ve camide toplanan ilaçlar, tasnif işlemi yapıldıktan sonra sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi hasta vatandaşlara ulaştırılmaya başlandı. Büyükşehir Tıp Merkezi’nden yapılan açıklamada, tamamlanan projeye destek olan vatandaşlara teşekkür edilirken; yeni dönem benzer çalışmaların düzenleneceği bilgisi paylaşıldı.