İhtiyaç Sahipleri İçin Bize Ulaşın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İhtiyaç sahibi vatandaşların kış aylarında mağduriyet yaşamaması adına başlatılan çalışmalar devam etmektedir. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak Büyükşehir Terminali, Gar Binası, hastaneler ve diğer sosyal alanlarda rutin kontroller gerçekleştirmektedir. Tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların sağlık, giyim, barınma, kişisel bakım ve yiyecek ihtiyaçları giderilmektedir. İhtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilmesinde tüm vatandaşlarımıza sorumluluklar düşmektedir. Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarından konu ile ilgili gerekli ihbarlar yapılabilir” ifadelerine yer verildi.