İftar Sofrası Yağcılar'da Kuruldu

İftar Sofrası Yağcılar'da Kurulduİftar Sofrası Yağcılar'da Kurulduİftar

Başkan Toçoğlu ve belediye yöneticilerinin her biri ayrı ayrı masalara oturarak vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. İftar sonrasındaki çocukların şenliği ise görülmeye değerdi. Yine Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle, pazaryerinin yanına kurulan sahnede Karagöz-Hacivat oyunu sahnelendi. Karagöz ve Hacivat tiplemesi çocuklara keyifli dakikalar geçirtti.

Diğer mahallelere de gidilecek

İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu, mahallelerde gerçekleştirilen iftarlara vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduğunu söyledi. Başkan Toçoğlu, “İki günde bir mahallelerimizde düzenlediğimiz iftar programlarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde başka mahallelerimize de gideceğiz. Biz her zaman vatandaşlarımızla beraberiz ama hep birlikte iftar açmanın keyfi bir başka oluyor. Hem bu iftarlar sayesinde vatandaşlarımızın isteklerini de dinlemiş oluyoruz. Bütün hemşerilerimin Ramazanını bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.