İftar Sofrası Ferizli'deydi

Birlikte iftar yapmanın güzelliği
Ferizlililerle birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu, Ramazanda vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın güzelliğinden bahsetti. İftar yemeğinden sonra Ferizlililerin istek ve şikâyetlerini de dinleyen Zeki Toçoğlu, eksikliklerin hepsini bildiklerini ve bütün ilçelerin eksiklerini bir bir tamamlayacaklarını söyledi. İftar sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, ilçelerde düzenlenen iftar programlarının çok iyi düşünülmüş bir proje olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz ilçelerimize gidip buralarda iftar sofrası kuruyor. Gerçekten çok güzel bir proje. Başta Başkanımız Zeki Toçoğlu olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu vesile ile hemşerilerimin Ramazanını bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
İftar sonrasında konuşan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli’de böyle bir iftar düzenlediği için Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.