İftar Sofrası Ferizli'de Kuruldu

İftar Sofrası Ferizli'de Kurulduİftar Sofrası Ferizli'de Kurulduİftar So

Ferizlilerle birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu, Ramazan’da birlikte iftar yapmanın güzelliğinden bahsetti. İftar yemeğinden sonra Ferizlilerin istek ve şikâyetlerini de dinleyen Zeki Toçoğlu, eksikliklerin hepsini bildiklerini ve bütün ilçelerin eksiklerini bir bir tamamlayacaklarını söyledi. İftar sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, ilçelerde düzenlenen iftar programlarının çok iyi düşünülmüş bir proje olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz ilçelerimize gidip buralarda iftar sofrası kuruyor. Gerçekten çok güzel bir proje. Başta başkanımız Zeki Toçoğlu olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu vesile ile hemşerilerimin ramazanını bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
İftar sonrasında ise, Kızılay ve İHH’nın Sakarya yöneticileri, vatandaşlara hitap ederek, Somali’ye yardım çağrısı yaptı. İftar sonrasında konuşan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise, Ferizli’de böyle bir iftar düzenlediği için Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.