İftar Sofralarında Buluşuyoruz

İftar Sofralarında Buluşuyoruzİftar Sofralarında Buluşuyoruzİftar Sofral

Tüm ilçelerde
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde düzenlenen “Mahallemde İftar Var” organizasyonun alanı bu yıl daha da genişliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bu sene ki iftar programlarını tüm ilçelerde gerçekleştireceklerini belirtti. Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca şehrimizin 17 farklı noktasında iftar programları düzenleyeceğiz. Birlik,  beraberlik ve kardeşlik şehrimizde tüm hemşerilerimizle iftar açıyor, Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşıyoruz. İftar sofralarında vatandaşlarımızla aynı sofralarda buluşuyor ve onlarla direkt temas içinde olarak sorunlarını birebir dinleme fırsatı elde ediyoruz. Ayrıca kurduğumuz gönül sofralarıyla birlikte ilçelerimizdeki vatandaşlarımızın birbirleri ile ilişkileri artıyor. Biz hemşerilerimizle her zaman iç içe olduk. Ramazan ayında da beraberiz” ifadelerini kullandı.

İlk İftar Karapürçek’te
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Ramazan iftar programlarının takvimi açıklandı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Mahallemizde iftar var projemiz kapsamında düzenleyeceğimiz iftar programlarımız 10 Temmuz Çarşamba günü Karapürçek’te başlayacak ve 6 Ağustos Salı günü Karaman’da son bulacak. Hemşerilerimizi Ramazan ayında iftar sofralarımıza bekliyoruz” dedi.

İftar programlarının takvimi ise şöyle:

10 Temmuz Çarşamba              Karapürçek      Aile Çay Bahçesi
12 Temmuz Cuma                    Erenler           Yunus Emre Kültür Merkezi Önü
13 Temmuz Cumartesi              Taraklı            Kapalı Pazar Yeri
15 Temmuz Pazartesi               Arifiye            Belediye Kültür Merkezi Önü
17 Temmuz Çarşamba              Hendek           Belediye Önü
19 Temmuz Cuma                    Geyve            Merkez Kapalı Pazar Yeri
21 Temmuz Pazar                    Kaynarca        Atatürk İlkokulu Bahçesi
22 Temmuz Pazartesi               Serdivan         AVM Önü
24 Temmuz Çarşamba               Karasu           Kentpark Belediye Yanı
26 Temmuz Cuma                    Sapanca         Rüstem Paşa Camii Önü
28 Temmuz Pazar                    Pamukova       Ankara Cad. Milli Eğt. Müd. Önü