Hz. Hüseyin Anılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık ayı kültür-sanat etkinlikleri Kerbela olayının ele alınacağı konferansla başlıyor. ‘1371. Yıldönümünde Kerbela’yı Anlamak’ isimli konferansa, konuşmacı olarak, Türkiye Caferileri’nin lideri Selahaddin Özgündüz konuşmacı olarak katılacak. Özgündüz, Kerbala olayını ve Hz. Hüseyin’in şehit edilişini anlatacak. Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek konferans, 7 Aralık Salı günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından konferansla alakalı yapılan açıklamada, bütün Sakaryalıları konferansa davet ettikleri belirtildi.