Hizmet Yarışına Başladık

Başkan Zeki Toçoğlu ilçe belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirdi

Herkesin başkanıyız

Bu zamana kadar yapılanların da değerlendirildiği toplantıda, yapılması gerekenler de konuşuldu. Belediye başkanlarına hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vakit kaybetmeden hizmet etmeye başlayacaklarını söyledi. Sakaryalıların kendilerine güvendiklerini, bu güveni boşa çıkarmayacaklarını ifade eden Zeki Toçoğlu, “Çok güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Hemşerilerimiz bize olan güvenlerini sandıkta gösterdiler. Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki bütün belediyeleri AK Parti olarak kazandık. Fakat bundan sonra bize oy versin veya vermesin herkesin, her kesimin başkanlarıyız. Hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklayacağız” dedi.

Her bölgeye eşit hizmet

Her bölgeye eşit bir şekilde hizmet götüreceklerini sözlerine ekleyen Zeki Toçoğlu, “Şimdi artık görev bizim. Vakit kaybeden hizmet yarışına başlamak zorundayız. Sakarya’nın kaybedecek zamanı yok. Elbirliği ile Sakarya’yı bulunduğu konumdan çok daha ilerilere taşıyacağız. Sakarya son yıllarda büyük bir gelişme ve büyüme ivmesi yakaladı. Bizlerde Sakarya’nın bu gelişmesini hızlandıracağız. Sakarya’nın güzelliklerine güzellik katacağız. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bütün alt kademe belediyelerimizin yanındayız. Her bölgeye eşit bir şekilde hizmet götüreceğiz. Belediye kaynaklarımızı eşit bir şekilde bütün belediyelerimize dağıtacağız” diye konuştu.