Hizmet Etmek Bize Güç Veriyor

Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Yapılan çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Mutlaka hepiniz haberdarsınız, yaz aylarında hız kazandırdığımız asfalt çalışmalarımız sürüyor. Geride bıraktığımız ay içerisinde, Sokak Hayvanları Bakımevi’ni açtık. Sayın Bakanımız Nihat Ergün’ün katılımıyla, sadece şehrimize değil, bölge illere de hizmet verecek Tıbbı Atık Tesisimiz hizmete girdi. Şehrimize nefes aldıracak üçüncü girişini tamamladık, hizmete vermeye başladı. Hamdolsun, milletimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bu süreçte Sayın Başbakanımız şehrimize geldi, son derece memnun ayrıldı, çalışmalarımız hakkında kendisine de bilgi verdik. Bugünlerde, Ramazan ayı dolayısıyla, 12 ayrı mahallede gerçekleştireceğimiz, ‘Mahallemde İftar Var’ programlarını sürdürüyoruz. Yine önceki akşam, şehrimiz için çok büyük öneme sahip Tarihi Çark’ın açılışını gerçekleştirdik, şehrimizin tarihine ve kültürüne sahip çıktığımızı gösterdik” dedi.

 

Makamların geçici olduğunu iyi biliyoruz
Bütün makamların geçici olduğunu da çok iyi bildiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Bizim kimseden gizlimiz saklımız yok, her işimizde adaletten yana tavır alıyoruz. Bu makamın bizlere emanet verildiğini hiçbir zaman unutmadan ve sadece işimize odaklanarak yolumuza devam ediyoruz. Yaptığımız işlerde, ben yaptım oldu demiyoruz, halkımıza soruyoruz, onlara danışıyoruz, fikirlerini alıyoruz. Milletimize hizmet etmek bize güç veriyor” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu’nun ardından ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş’te kısa bir konuşma yaparak, iftara katılan bütün herkese teşekkür etti. Rüstem Keleş, “ADASU olarak çalışmalarımız bütün bölgelerimizde devam ediyor. İnşallah eksiklerimizi hep birlikte tamamlayacağız. Bugün bizi bu güzel iftarda yalnız bırakmayan Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ve siz değerli çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.