Büyükşehir Belediyesi Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımlarını sağlayan HAVASAK’lar için servis hizmeti sunmaya başladı. Başkan Yüce, şehir içi servis imkanı ile yolculukların daha rahat bir şekilde gerçekleştirilebileceğini belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımlarını sağlayan HAVASAK’lar için servis hizmeti sunmaya başladı. Havalimanı gidiş ve dönüşlerinde şehir içinde yolcuların hizmetinde olacak araçların Afet Koordinasyon Merkezi’nde test sürüşüne katılan ve HAVASAK hizmet standartlarının her geçen gün arttığını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, şehir içi servis imkanı ile yolculukların daha rahat bir şekilde gerçekleştirilebileceğini belirtti. Yüce’ye test sürüşü esnasında Büyükşehir ve BELPAŞ bürokratları da eşlik etti.

Şehir içi servis hizmeti
Şehir içinde hizmet sunacak yeni servis araçlarının hayırlı olmasını dileyen Başkan Yüce, “Vatandaşlarımızın kaliteli ve güvenli bir yolculuk yapması için ulaşım konusunda hizmet ağımızı her geçen gün daha da genişletiyoruz. HAVASAK’larla organize şekilde çalışacak servis araçlarımız sayesinde şehir dışından gelen misafirlerimizi veya uçakla seyahat eden hemşerilerimizi yolculuklarının sonucunda Kent Meydanı, Erenler, Kampüs, Serdivan ve Kuzey Terminal güzergâhlarına taşıyacağız. Bu hizmetimiz tamamen ücretsiz olacak. İnşallah pandemi bittiğinde ise HAVASAK ve şehir içi ücretsiz servis ağımızı genişleteceğiz. Yolcularımızın ücretsiz servisleri kullanmaları için tek gereken şey HAVASAK biletlerini göstermeleri. Rabbim bu hizmeti kazasız belasız bir şekilde genişleterek sürdürmeyi nasip etsin” dedi.