Büyükşehir Belediyesi kışın ve yazın hava şartlarından etkilenerek silinen yaya geçitlerini yenilerken kasislerde ise yönlendirme motifleri ile trafikte güvenli yolculuğu sağlamaya devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde yaya güvenliğinin artırılması ve trafik akışının düzenli bir şekilde yapılması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda YOLBAK ekipleri muhtelif caddelerdeki yaya çizgilerini yenilerken kasislerde ise yönlendirme motifleri kullanılıyor.

Güvenli yolculuğu sağlamaya çalışıyoruz
Konu ile ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kışın ve yazın hava şartlarından etkilenen, boyaları silindiği için yaya geçidi olduğu tam olarak anlaşılmayan ve yıpranan yaya geçitlerinin boyama çalışmalarına devam ediyoruz. Bunun yanı sıra kasislerde ise yönlendirme motiflerini kullanarak trafikte güvenli yolculuğu sağlamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın trafikte geçişleri daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.