Yeni haftaya esnaf ziyaretleriyle başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Dilmen Taksi Durağımızda taksici esnafımızı ziyaret ettik. Atatürk Bulvarı’nda esnaf ziyaretlerinde bulunduk, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Destekleri dolayısıyla teşekkür ettik, talep ve önerilerini aldık. İnşallah güçlü birlikteliğimizle hareket etmeye, gönüller yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Atatürk Bulvarı’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Dilmen Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksici esnafı ile buluşan Başkan Yüce, daha sonra Atatürk Bulvarı’nda esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Haftanın ilk gününe esnafları ziyaret ederek başlayan Başkan Yüce, huzurun ve kardeşliğin şehri Sakarya’da birlikteliğin en güçlü yanları olacağını söyledi.

Esnaf ziyaretleri
Başkan Ekrem Yüce, esnaflarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın desteği, milletimizin teveccühü ile 31 Mart seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevimize başladık. Haftanın ilk gününde ise Dilmen Taksi Durağımızda taksici esnafımızı ziyaret ettik. Atatürk Bulvarı’nda esnaf ziyaretlerinde bulunduk, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Talep ve önerilerini aldık. İnşallah güçlü birlikteliğimizle hareket etmeye, gönüller yapmaya devam edeceğiz” dedi.