Bahçeşehir Koleji öğrencileri ile telekonferans yöntemi ile bir araya gelen Başkan Yüce, “Gözlerinizde ki ışığı gördükçe bizler daha çok mutlu oluyoruz. Sizlere daha iyi bir dünya bırakmak adına çalışmak bizlere güç ve umut veriyor. Bu ülkenin genç dimağlara ihtiyacı var. Bunun bilincinde olarak kendinizi geliştirmeniz gerekiyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bahçeşehir Koleji öğrencileri ile telekonferans yöntemi ile buluştu. Meslek Uzmanları ile Kariyer Söyleşileri başlığı ile Bahçeşehir Koleji tarafından düzenlenen programda Başkan Ekrem Yüce, genç öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Yüce, “Geleceğin umudu siz gençlersiniz. Bizler bayrağı sizlere emanet edeceğiz. Sizler de zamanı geldiğinde bayrağı teslim alarak bu ülkeyi daha ileri taşıyacaksınız” dedi.

Bu ülkenin geleceği sizlersiniz
Öğrencilerle birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum İlim ve irfan sahibi ahlaklı gencimize her geçen gün daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Bayrağımızı bir an evvel sizlere teslim etmek adına gayretle çalışmanızı istiyoruz. Bu ülkenin gençlere ihtiyacı var. Bunun bilincinde olarak kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Bu umudun hiçbir zaman kaybolmaması lazım. Sevgili gençlerim, milli ve manevi değerlerimize bağlı, vatanına ve milletine saygılı, geleneklerini ve göreneklerini iyi bir şekilde bilmeniz gerekiyor” dedi.

Her zaman kendinizi geliştirin
Açıklamalarına devam eden Başkan Ekrem Yüce, “Bu dünyada güç eşittir bilgi demektir. Geçmişte yaşayan atalarımız 15-16 yaşlarında ülkelerini savunmak için cepheden cephelere koşmuşlardır. Dünyaya hakim olan padişahlarımız, birçok ülkede ismi hala söylenen çok ciddi mimarlarımız ortaya çıkmıştır. Bunun en önemli örneği Mimar Sinan’dır. Bizler ilk olarak kendi derinliklerimize bakmalıyız. Düşüncelerimizi ve bilgilerimizi mutlaka yükseltmeliyiz. Her gencimiz kendi bilgileri kendi becerileri ile bildiklerini yeni nesillere aktaracaklar” ifadelerine yer verdi.

Azimli ve inançlı olun
Başkan Yüce, “Sevgi her şeyin başında hatta ve hatta başarının da başında gelmektedir. Yaptığınız her işi lütfen severek yapın. Yarın bizden bu bayrağı devraldığınızda önce kendinizi geliştirecek sonra da ülkenizi geliştireceksiniz. Ben inanıyorum ki bizim gençlerimiz için imkansız diye bir şey yoktur. Azim ve inancınız ile başaramayacağınız hiçbir şey yok. Ben bu dileklerle birlikte sizleri yetiştiren öğretmenlere en derin şükranlarımı sunuyorum. Sizler ülkemizin geleceğini inşa ediyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi