SakaryaGİAD Başkanı Gökhan Korkmaz ve üyelerini konuk eden Başkan Ekrem Yüce, “Genç iş adamlarımızla birlikte şehrimizin menfaatleri için çalışacağız. Gençlerin desteğini ve enerjisini yanımızda görmek bizlere güç veriyor. İnşallah tüm paydaşlarımızla işbirliği içerisinde çalışıp, şehrimiz için çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Genç İş Adamları Derneği Başkanı Gökhan Korkmaz ile yönetimi ve üyelerini konuk etti. SakaryaGİAD’ın çalışmalarına yönelik bilgiler alan Başkan Yüce, çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, genç iş adamlarının üstlendiği misyonun şehir için büyük önem taşıdığını ifade etti. SakaryaGİAD Başkanı Gökhan Korkmaz ise Sakarya için gerçekleşecek projelerde ekonomi tabanlı STK bilinci ile destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Destek ve enerji güç katıyor
Nazik ziyaretleri dolayısıyla SakaryaGİAD Başkanı Gökhan Korkmaz ve üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Yüce, “Sizler gibi genç ve dinamik iş adamlarımızla birlikte şehrimizin menfaatleri için çalışacağız. Hemşerilerimizin teveccühleriyle göreve başladık ve hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte siz genç arkadaşlarımızın da desteğini ve enerjisini yanımızda görmek bizlere güç veriyor. İnşallah tüm paydaşlarımızla işbirliği içerisinde çalışıp, şehrimiz için çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi.