“Gençlerimiz için projeler hayata geçireceğiz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Alperen Şerifoğlu ve yönetimini kabul etti. Gençlik Meclisi üyelerinin çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Başkan Ekrem Yüce, gençlerin yaptığı çalışmaları önemsediklerini ve başarılı olmak için çok çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Gençlere başarı temennileri
Gençlere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Gençlerimizin yaptığı çalışmaları önemsiyor, her yeni proje ve çalışmada heyecanlanıyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimize yönelik çok önemli projeleri hayata geçireceğiz. Şehrimize katkı sunacak tüm çalışmalarda yanlarında olacağız. Gelişimleri için çalışan, çabalayan, üreten gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.