Büyükşehir Belediyesi, Kalkınma Bakanlığı ve MARKA işbirliği ile düzenlenecek olan sağlık eğitiminde ‘Alzheimer Hastalığı ve Bakımı’ konuşulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Kalkınma Bakanlığı ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) işbirliği ile ‘Alzheimer Hastalığı ve Bakımı’ başlığı altında sağlık eğitimi düzenlenecek. 11-15 Eylül tarihleri arasında Sakarya Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek eğitime SAÜ Sosyal Hizmetler Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Genç konuşmacı olarak katılacak.  8 saat sürecek eğitimlerin ardından tüm katılımcılara eğitim ve katılım belgesi verilecek. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan ‘Alzheimer Hastalığı ve Bakımı’ eğitimine kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, 444 40 54 dahili; 3518-3530 numaralarını arayabilirler. Sakarya Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek olan eğitime tüm hemşerilerimiz davetlidir” denildi.