Faik Baysal Kütüphanesi’nin final haftası boyunca gece 24.00’a kadar açık olacağını açıklayan Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan, “25 Aralık Pazartesi ile 5 Ocak Cuma günleri arasında gece 24’e kadar hizmet sunacağız. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi, final sınavlarına hazırlanan Sakarya Üniversitesi öğrencileri için gece 24.00’a kadar hizmet sunacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan, “25 Aralık Pazartesi ve 5 Ocak Cuma günü tarihleri arasında Faik Baysal Kütüphanemiz gece 24.00’a kadar hizmet sunacak. Final sınavlarına hazırlanan tüm öğrenci kardeşlerimizi kütüphanemize bekliyoruz” diye konuştu.

Sınavların adresi Faik Baysal
Adem Turan, “Sınav dönemlerinde öğrencilerimizden talepler alıyorduk. Bilindiği üzere daha öncede kütüphanemizin kapanış saatlerinde gerekli düzenlemeleri yapmıştık. İnşallah 25 Aralık Pazartesi günü itibariyle başlayacak sınavlar için de gece 24.00’a kadar hizmet sunacağız. İkramlarımız da olacak. Tüm öğrencilerimizi Faik Baysal Kütüphanesi’ne bekliyor; sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyoruz” diye konuştu.