Dörtyol ve Çevre Sanayileri Derneği ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Esnaflarımızla çok şükür güzel bir birliktelik yakaladık. Sıklıkla bir araya geldik, gerçekleştireceğimiz çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunduk. Esnafı güçlü olan bir şehir daha güçlü olur, yarınlara daha güvenle bakar. Dolayısıyla şehrimiz esnaflarının güçlü olması Sakarya’ya büyük bir katkı sunacaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Dörtyol ve Çevre Sanayileri Derneği ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette SESOB Başkanı Hasan Alişan, Dörtyol ve Çevre Sanayileri Derneği Başkanı Ahmet Bayır ve derneğin yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Heyet Başkan Toçoğlu’na göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.                                                                                                                       

Hizmet ve destek teşekkürü
Dörtyol ve Çevre Sanayileri Derneği Başkanı Ahmet Bayır, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, her zaman esnafın yanında oldu. Sanayi esnafımıza verdiği hizmetten dolayı kendisine teşekkürlerimizi iletmek istedik” derken; SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Başkan Toçoğlu ile çalışmaktan tüm esnaf kardeşlerimiz mutluluk duydu. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Birlikte hareket
Başkan Toçoğlu, “10 yıldır sürdürdüğüm Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde en keyif aldığım noktalardan biri de esnaflarımızla birlikte hareket etmek oldu. Çok şükür güzel bir birliktelik yakaladık. Sıklıkla bir araya geldik, gerçekleştireceğimiz çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunduk. Esnaflarımızın görüşlerini her zaman ön planda tuttuk. Daha öncede ifade ettiğim gibi esnafı güçlü olan bir şehir daha güçlü olur, yarınlara daha güvenke bakar. Dolayısıyla şehrimiz esnaflarının güçlü olması Sakarya’ya büyük bir katkı sunacaktır. Ortak çalışma duygusuyla hareket eden tüm esnaflarımıza şükranlarımı sunuyor, hayırlı işler temenni ediyorum” dedi.