Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler Bağlar Caddesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tamamlandı. 1 kilometrelik güzergah 2 bin ton asfalt kullanılarak yenilendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçede gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Erenler Bağlar Caddesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından başlattığımız asfalt çalışmalarıyla 1 kilometrelik arteri yeni yüzüne kavuşturduk. 2 bin ton asfalt ile yenilediğimiz Bağlar Caddesi, rögar kapaklarının yükseltilmesi ve yol çizgilerinin çekilmesinin ardından son halini almış olacak. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.