Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Sinema Günleri kapsamında aileleri ile birlikte ‘Benim Dünyam’ filmini seyreden engelli vatandaşlar keyifli bir gün geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan Engelsiz Sinema Günleri’nde ilk gösterim gerçekleştirildi. Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen programda aileleri ile birlikte ‘Benim Dünyam’ filmini izleyen engelli vatandaşlar, keyifli bir gün geçirdi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Engelsiz Sinema Günleri’nin 27 Ocak Salı günü gerçekleştirilecek ‘Bizum Hoca’ filmi gösterimi ile devam edeceği belirtilerek, etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların 281 88 05 numaralı telefonu arayabilecekleri ifade edildi.