Engelsiz Politikalar Üretiyoruz

Toplantılar devam edecek
Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen engelli hizmetleri ve devletin dezavantajlı durumda bulunan engelli vatandaşlara sağladığı sosyal haklar hakkında sunum yapan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak, özel olarak korunması gereken kesimlerimize karşı, çözüm odaklı politikalar üreten, geliştiren, sorgulayan ve uygulayan bir anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Düzenlediğimiz ilçe buluşmalarımızla, engelli vatandaşlarımız ve ailelerine belediyelerimizden alabilecekleri hizmetler ve devletimizin engellilerimize sağladığı sosyal haklar hakkında ayrıntılı bilgi vermiş oluyoruz. Bilgilendirme toplantılarımızı diğer ilçelerimizde de düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.