Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Hobi Kursları’nda yeni dönem kayıtları 11 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Kayıtların ardından Adapazarı, Geyve ve Akyazı Engelsiz Hobi Kursları’nda 25 Eylül Pazartesi günü ilk ders zili çalacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Hobi Kursları yeni dönem kayıtları 11 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 25 Eylül Pazartesi günü itibariyle ilk ders zilinin çalacağı kurslarda, farklı branşlarda gerçekleştirilecek eğitimler öğrencilerle buluşacak. Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, Sosyal Gelişim Merkezleri’nde de yeni dönemin dolu dolu geçeceğini ve öğrencilere sosyal hayata tutunmalarını sağlayacak eğitimler sunulacağını kaydetti.

Kayıtlar 11 Eylül Pazartesi
Kayıt dönemiyle ilgili bilgiler veren Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Adapazarı, Geyve ve Akyazı Engelsiz Hobi Kurslarımız engelli bireyleri hayata kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni dönem kurs kayıtlarımız 11 Eylül Pazartesi günü başlıyor. İlk ders zilimiz ise 25 Eylül Pazartesi günü çalacak. Alanında uzman eğitmenler engelli kardeşlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler sunmaya devam edecek. Bu anlamda Engelsiz Hobi Kurslarımız ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 444 4 054 (dâhili: 3737 - 3780) nolu telefonu arayabilirler” diye konuştu.