Engellilerin Yüzü Gülüyor

Engellilerin Yüzü GülüyorEngellilerin Yüzü GülüyorEngellilerin Yüzü Gülü

Etkinlikler devam edecek
Şube Müdürü Nurcan İris, gerçekleştirilen programların engelli vatandaşların moral ve motivasyonu için büyük bir anlam ifade ettiğini belirtti. İris, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’ndan aldığımız tam destekle, engellilere yönelik birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Sapanca Gölü’nde dalış etkinliği, Serdivan’da paintball organizasyonu, Acarlar Longozu’nda düzenlediğimiz doğa yürüyüşü ve İstanbul akvaryum gezisinden sonra şimdi de Darıca Hayvanat Bahçesine gezi düzenledik. Hayvanları tanımaya yönelik gerçekleştirdiğimiz geziye 100 engelli vatandaşımız ve yakınları katıldı. Engelli vatandaşlarımızı etkinliklerimizde bir araya getirerek hayat ile bağlarını koparmamaları için çalışıyoruz. Onları mutlu edecek programlarımızı düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Her zaman yanınızdayız
Engelli vatandaşlar gezi dönüşünde Büyükşehir Belediyesi’ne geldi. Başkan Zeki Toçoğlu engelliler ve yakınlarını kapıda karşıladı. Engellilerle tek tek ilgilenen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerimizin her zaman yanındayız. Onların hayata daha fazla tutunmaları ve mutlu olmaları için elimizdeki tüm imkânları kullanarak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Programlar düzenlemeye devam edecek” ifadelerini kullandı.