SASKİ’de devam eden kurum içi eğitimler kapsamında çok tehlikeli işlerde görev alan 366 personele İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi. Kurumdan yapılan açıklamada en büyük önceliğin en kaliteli hizmet olduğuna vurgu yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından düzenlenen kurum içi eğitimler tüm hızıyla sürüyor. Bu doğrultuda kurumda çok tehlikeli işlerde görev alan personellere yönelik olarak Ofis Sanat Merkezi’nde (OSM) İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi düzenlendi.

Her geçen gün uzmanlaşan bir kurum
Eğitime yönelik olarak SASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “En büyük önceliğimiz vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak. Bu hizmetler bazen çok tehlikeli çalışmaları gerçekleştirmeyi zorunlu kılıyor. Bu nedenle bu kategoride çalışan personellerimizi iş sağlığı ve güvenliği yönünden bilgilendirmek için eğitim düzenledik. Eğitimimize kurumumuz bünyesinde çok tehlikeli işlerde görev yapan 366 personelimiz katıldı. B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Muhammed Ali Bakan, Sivil Savunma Uzmanı Yasin Tepe, Operatör Dr. Haluk Tanyeri ve Operatör Dr. Ahmet Muşlu tarafından çalışma esnasında dikkat edilecek hususlar ve yaşanabilecek kazalar durumunda yapılması gerekenlere yönelik çok yönlü eğitimler gerçekleştirildi. Kurumumuzda çalışan her personelimizin görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerine ve kendilerini devamlı geliştirmelerine büyük önem veriyoruz. Sürekli olarak gerçekleştirdiğimiz teorik ve pratik eğitimler bu hedef doğrultusunda bize ciddi katkılar sağlıyor. Böylelikle vatandaşlarımızın aldığı hizmetin kalitesi artarken SASKİ her geçen gün daha da uzmanlaşan bir kurum olarak ön plana çıkıyor” denildi.