Büyükşehir Trafik Denetim Ekiplerinin şehrin tamamında denetimlerini sürdürdüğünü aktaran Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, duraklara park eden araçlar ile ilgili cezai işlemlerin uygulanmaya devam ettiğini söyledi. Pistil, “Vatandaşlarımızdan araçlarını duraklara bırakmama konusunda duyarlılık göstermelerini bekliyoruz. Durağa park edilen araçlar trafik akışını da olumsuz etkiliyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan trafik denetim ekipleri şehrin tamamında çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımın rahat bir şekilde sürdürülebilmesi için araçların duraklara park etmemesi gerektiğinin altını çizen Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, kural ihlallerine cezai işlem uygulanacağını yineledi ve vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Vatandaşa Duyarlılık Çağrısı
Pistil açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Trafik Denetim Ekiplerimiz park ihlaline karşı çalışmalarını sürdürüyor. Duraklara park eden araçlara gerekli cezai işlemler uygulanıyor. Duraklara park eden sürücülerin trafik akışını olumsuz yönde etkilediğini görüyoruz. Toplu taşıma araçlarımız yol üzerinde yolcu indirip bindirmede zorluklar ile karşılaşıyor. Bu aynı zamanda geçişleri de zorlaştırıyor. Biz bu konuda vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamasını istemiyoruz. Bu yüzden hemşerilerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz”

Ulaşım Denetim Ekipleri
“Ulaşım Daire Başkanlığı olarak şehirde ulaşımı etkileyen tüm faktörlere ekiplerimiz anında müdahale ediyor. Şehirde trafiğin rahat bir şekilde akmasını sağlamak adına gerekli çalışmalarımız 7/24 sürmektedir. Ulaşımda vatandaş memnuniyetinin en önemli önceliğimiz olduğunu her zaman ifade etmekteyiz. Özellikle yoğun olan bölgelerde ekiplerimiz müdahalelerine devam ediyor. İnşallah bu konuda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”