Kıranyurt Parkuru ile Büyükşehir Belediyesi Doğa Yürüyüşleri’nde 100. etkinliği geride bırakan Sakaryalılar, 9 Kasım Pazar günü Taraklı Kılıçkaya Parkuru’nda yürüyecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşleri’nde 100. parkur geride bırakıldı. Kıranyurt Yaylası’nı keşfe çıkan sporseverler, yeşil ile iç içe muhteşem bir yürüyüş gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise yürüyüş programlarının 9 Kasım Pazar günü Taraklı Kılıçkaya Parkuru ile devam edeceği ifade edildi. İlk kayıt gününde yürüyüş kontenjanının dolduğunun da belirtildiği açıklamada, Sakaryalılara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür edildi. 9 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek yürüyüşün ardından program; 16 Kasım Değirmendere Parkuru (Erenler), 23 Kasım Turnalık Parkuru (Hendek), 30 Kasım Karagöl - Acelle Parkuru (Taraklı), 7 Aralık Büyükyayla Parkuru (Hendek) ile devam edecek.