Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Arıcılık faaliyeti ekonomiye katkı sağlayan önemli bir alandır. Dolayısıyla üretimi arttıracak çalışmaları birlikte hayata geçireceğiz. Bal üretiminde Sakarya’yı önemli bir konuma ulaştıracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör ve yönetimi ile bir araya geldi. Birlik Başkanı Ör ve yönetimine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Yüce, birlik üyelerinden arıcılık faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı ve destekleriyle Sakarya’da arıcılığı geliştireceklerini ifade etti.

Üretimi arttıracak çalışmalar
Başkan Ekrem Yüce, “Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanımız Mustafa Ör ve yönetimine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Arıcılık faaliyeti ekonomiye katkı sağlayan önemli bir alandır. Birliğimiz üyelerini de yaptıkları arıcılık çalışmaları dolayısıyla kutluyorum. Elbette bu alanda daha iyi bir noktaya doğru ilerlemeliyiz. Dolayısıyla üretimi arttıracak çalışmaları birlikte hayata geçireceğiz. Bal üretiminde Sakarya’yı önemli bir konuma ulaştıracağız” dedi.