29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Valilik Kampüsü’nde gerçekleştirilen çelenk sunma programına katılan Başkan Ekrem Yüce, “Şanlı tarihimizde çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin ilanının 97. yılı kutlu olsun. Bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi minnetle yâd ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen çelenk sunma programına katıldı. Valilik Kampüsü’nde Vali Çetin Oktay Kaldırım, Garnizon Komutanı ve 7. Komando Tugay Komutan Vekili Tankçı Komd. Alb. Cavit Nartop, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Vali Yardımcıları, kaymakamlar, il müdürleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, askeri personeller, STK temsilcileri, şehit aileleri ile gazilerin katıldığı programın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi minnetle yâd ediyorum” dedi.

97 yıl
Başkan Ekrem Yüce, “Şanlı tarihimizde çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin ilanının 97. yılı kutlu olsun. Cumhuriyetin kuruluşuna kadar sürdürülen mücadelede bir ve beraber olan, vatanımızın müdafaası için gözünü bile kırpmayan milletimiz, bugün de aynı kararlılık ve birliktelikle geleceğin Türkiye’sini inşa etmektedir. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle yâd ediyor; bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”