Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi, 7-13 Nisan Sağlık Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladı. Çocuk Kulüpleri öğrencilerinin hazırladığı ‘Bilinçsiz İlaç Kullanmıyorum’ adlı oyun katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde 7-13 Nisan Sağlık Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı. İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen “Bilinçli İlaç Kullanımı” temasıyla Dünya Sağlık Haftası programı gerçekleştirildi.

Çeşitli etkinlikler
İlk olarak Sakarya Aile Hekimliği Derneği Başkanı Doktor Rıdvan Karagöz, “Akıllı İlaç Kullanımı” başlıklı sunumunu katılımcıların istifadesine sundu. Ardından Çocuk Kulüpleri Drama Öğretmeni Selin Zeyrek ve öğrencilerinin konuyla ilgili hazırlamış oldukları ‘Bilinçsiz İlaç Kullanmıyorum’ adlı oyun sahnelendi. Programa çok sayıda öğrencinin yanında Kaymakam Yakup Güney, Aile ve Çocuk iHHizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, İlçe Sağlık Müdüresi Gülşah Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanı Dr. Ali Güney, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Ezen katıldı.