Birbirinden önemli kültür sanat programlarına imza atan Büyükşehir Belediyesi, ara tatile giren çocukları AKM’de düzenlediği ‘Robin Hood’ isimli Tiyatro gösterisinde buluşturdu.

Sakaryalıları kültür sanat programları ile buluşturan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, dolu dolu geçen Ocak ayı tiyatro sahnesini ‘Robin Hood’ isimli oyunla sonlandırdı.  Karnelerini alıp yarıyıl tatiline başlayan çocuklar, AKM’deki bu gösteride bir araya geldi. 

Prensesi kurtardılar
AKM’de saat 13:00 ve saat 15:00’te iki ayrı seansla gerçekleştirilen oyun yoğun ilgi gördü. Salonu dolduran çocuklar, oyun esnasında eğlenceli anlar yaşadı. Keyifli bir akşam geçiren çocuklar, prensesi kurtarmak için çabalayan Robin Hood’a yönlendirmeler yaparak yardımcı oldu.

Cem Bayurgil’in yönettiği ve 3 oyuncunun canlandırdığı 7 karakter, dürüstlük ve yardımlaşma gibi konuları ele aldı. Tiyatroda bambaşka evrenlerin kapılarını açıp, hayal gücünü geliştiren çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Oyunun ardından çocukların ve velilerinin yoğun ilgisi gösterdiği oyuncularla hatıra fotoğrafı çekildi.

“Şubat ayında görüşmek üzere”
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’da ki sanat, eğlence ve kültürel programları yakından takip eden hemşerilerimize her takvimde farklı tecrübeler katmaya gayret ediyoruz. Eğlenceyle, bilgiyle, sanatla, sinemayla geçen Ocak Ayı kültür etkinliklerimizde binlerce Sakaryalıyı misafir ettik. Son programda ise odağımız çocuklardı. Onların keyifle geçirdiği her gün bizim için de büyük bir mutluluk oluyor. Şubat ayı kültür etkinliklerinde görüşmek dileğiyle. İlgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz”  denildi.