Sanatçı Osman Suroğlu’nun Konuşturan Çizgiler Karikatür Sergisi, Ofis Sanat Merkezi’nde açıldı. Sergi, 30 Eylül Salı gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen program ile Sanatçı Osman Suroğlu’nun eserleri Sakaryalılarla buluştu. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ile çok sayıda kültür sanat dostu katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman, ünlü Çizer Osman Suroğlu’nu çalışmalarından dolayı tebrik ederek, günün anısına hediye takdim etti. Ardından açılışı gerçekleştiren sergiyi gezen kültür ve sanat dostları, sanatçı Suroğlu’ndan eserler hakkında bilgi aldı.

30 Eylül’e kadar
Ofis Sanat Merkezi’nde Sakaryalıların beğenisine sunulan Konuşturan Çizgiler Karikatür Sergisi, 30 Eylül Salı gününe kadar ziyaret edilebilecek.