Çiftçilik Meşakkatli Bir İştirÇiftçilik Meşakkatli Bir İştirÇiftçilik Me

Oda Başkanı Hamdi Şenoğlu, Başkan Toçoğlu’na güzel sözlerinden dolayı teşekkür etti. Şenoğlu günün anısına Başkan Toçoğlu’na çeşitli gıda ürünlerinden oluşan hediye verdi.

Toçoğlu Kızılay üyesi oldu
Başkan Toçoğlu’na ikici ziyareti Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Tekin Küçükali gerçekleştirdi. Küçükali dernek üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, Kızılay’ın insanlık yararına çalışan çok önemli bir kurum olduğunu belirtti. Toçoğlu “Kızılay birçok mağdurun yarasını saran, kötü gün dostu bir kurumdur. İnsanlık adına çok başarılı hizmetler veriyorsunuz. Başarılı hizmetlerinizin devamını diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Tekin Küçükali Başkan Toçoğlu’nu Kızılay’a üye yaptı ve rozet taktı. Rozet ve üyelik için teşekkür eden Başkan Toçoğlu üyelik defterini imzaladı.