Çay Evi meydanda hizmet sunacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlar için yeni bir çalışmayı daha hayata geçiriyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyemiz tüm temel belediye hizmetleri yanında bazı temel ihtiyaç maddelerini de sağlıklı, kolay, ulaşılır ve mümkün olduğu kadar ekonomik bir şekilde halkına ulaştırmak için üstün bir gayret içerisindedir. Bugüne kadar süt, bal ve et gibi ürünler halkımıza bazen ücretsiz bazen de düşük fiyatlar ile sunulmaktadır. Bir diğer temel ihtiyaç maddesi olan çayında bir başka kamu kuruluşu olan ÇAYKUR ürünleri yine aynı ilkeler ile Demokrasi Meydanımızın atıl bir köşesinde halkımıza sunulması için gerekli hazırlıklar tamamlanmakta olup bu hizmette çok yakında halkımız ile buluşturulacaktır.”

Tüm edimler yerine getiriliyor
“Yukarıda anılan ve halkımızın büyük teveccühüne sebep olan bu hizmetlerimiz belediyemiz şirketi olan BELPAŞ tarafından kar amacı güdülmeksizin yapılmakla birlikte söz konusu şirketimiz kullandığı tüm belediye yer ve imkânlarına sair kullanıcılar gibi gerekli ödemelerini günü gününe yapmakta, vergi, SGK ve ilgili odalara kayıt olma edimlerini de aksatmaksızın yerine getirmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”