Serdivan’daki ziyaretlerinden sonra Çark Caddesi’ne de makam aracı TOGG ile giriş yapan Başkan Ekrem Yüce, esnafa yaptığı ziyarette “Benim esnafım eminim ki 14 Mayıs’ta tercihini ‘Cumhur’dan yana kullanacak. Türkiye Yüzyılı’nın miladı olacak o gün, refahın ve bereketin başlangıcıdır” vurgusu yaptı.

14 Mayıs öncesi Sakarya’yı karış karış gezen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin son durağı Çark Caddesi oldu. Caddeye makam aracı TOGG ile giriş yapan Yüce’ye Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve AK Parti Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık eşlik etti.

Çark’ta TOGG’a yoğun ilgi
İşletmeleri tek tek dolaşan, vatandaşlarla kucaklaşan ve esnafın sorunlarını dinleyen Yüce’ye ve makam aracı TOGG’a ilgi yoğun oldu. Aracı yakından inceleyen vatandaşlar, Türkiye’nin otomobili ile fotoğraf çekilerek bu anları ölümsüzleştirdi. Esnaflara hayırlı kazançlar dileyen Başkan Yüce, güven ile istikrarın devamı için Cumhur İttifakı’na desteğe davet etti. Bu seçimde refahın ve bereketin Türkiye Yüzyılı ile başlayacağını ifade eden Başkan Yüce, “Benim esnafım eminim ki doğru zamanda, doğru adamı tercih edecektir” dedi.

“Erdoğan’a zafer kazandıracağız”
Yüce, “14 Mayıs seçimlerine 3 gün kaldı. AK Parti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 21 yılda nice yatırımları, hizmetleri vatandaşımızın, esnafımızın ayağına getirdi. 21 yılda esnafımızla hemhal olduk. Onların sorunlarını, taleplerini dinleyerek önemli atılımlar yaptık. Ülkemizin yaşadığı her ekonomik dalgalanmadan yine güçlü lider güçlü yönetim iradesiyle başı dik bir şekilde çıktı. Bizler inanıyoruz ki esnafımız devletimizin yanında olacaktır. Doğru zamanda doğru adamı tercih edecek ve ülkemizin daha müreffeh yarınlara ulaşması için hedeflediğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkıda bulunacaktır. Esnaf kardeşlerimiz 14 Mayıs’ta Cumhur’dan yana tercihini yapacak ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a yedi düvele karşı yeni bir zafer kazandıracaktır” diye konuştu.