Çardak Köprüsü’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “124 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde inşa edilen Çardak Köprüsü’nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Projenin tamamlanmasının ardından Pamukova Çardak ve Geyve Bozeren Mahallelerini birbirine bağlamış olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Pamukova’da inşa edilen Çardak Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Söğütlü Akçakamış Köprüsü’nde yenileme çalışmaları gerçekleştiren, Adapazarı - Serdivan bağlantısında inşa edilen yeni köprü ile ulaşımda alternatif seçenekleri arttıran Büyükşehir Belediyesi, Pamukova ve Geyve arasında yeni bir köprü projesini hayata geçiriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Çardak Köprüsü Projesi’nde çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Pamukova Çardak ve Geyve Bozeren Mahallelerini birbirine bağlamış olacağız” diye konuştu.

124 metre uzunluğunda
Açıklamalarının devamında köprü ayakları için başlatılan çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Oktar, “124 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde inşa edilen Çardak Köprüsü’nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Köprü ayaklarında kazık döşeme çalışmalarımızda sona yaklaştık. Köprü ayaklarındaki çalışmaların tamamlanması ile temel atma işlemlerini gerçekleştireceğiz. Çardak Köprüsü ile Pamukova ve Geyve’yi birbirine bağlamış oluyoruz. İlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.