Sakaraya’da ve Düzce’de yaşanan sel felaketi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’da ekiplerimiz Sakarya Valiliğimiz ile koordineli olarak; Büyükşehir İtfaiye, SASKİ, Çevre Koruma ve Yol Bakım olmak üzere hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Komşu ilimiz Düzce’ye de Düzce Valiliği ile birlikte koordineli bir şekilde yardım çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah vatandaşlarımızın başına gelen bu felaketin izlerini en kısa zamanda sileceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Düzce’de gerçekleşen sel felaketleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yüce, komşu ilimiz Düzce’de, Düzce Valiliğimizle koordineli olarak tüm araç ve gereçlerimizle gerekli yardımlarımızı sağlıyoruz. Kurumlarımızla birlik ve beraberlik içinde yapılması gereken çalışmalarımızı sürdürüyoruz ifadelerinde bulundu.

Çalışmalar devam ediyor
Açıklamalarına devam eden Başkan Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryamızda bulunan Karasu, Kocaali, Hendek, Akyazı ve Serdivan İlçelerimizde meydana gelen sel felaketi sebebiyle derin bir üzüntü yaşadık. Sakarya’da ekiplerimiz Sakarya Valiliğimiz ile koordineli olarak; Büyükşehir İtfaiye, SASKİ, Çevre Koruma ve Yol Bakım olmak üzere hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Komşu ilimiz Düzce’ye de Düzce Valiliği ile birlikte koordineli bir şekilde yardım çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah vatandaşlarımızın başına gelen bu felaketin izlerini en kısa zamanda sileceğiz. Sel felaketinin yaşandığı ilk günden beri sahaya inerek yakından takip ettiğim çalışmaları felaketin izleri silinene kadar takip etmeye devam edeceğim. Sel felaketi nedeniyle zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.