Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Aydın Sarı, “İlkyardımın daha geniş kitleler tarafından öğrenilmesi amacıyla eğitim programlarımızı başlattık. Vatandaşlarımıza katılım belgesi de verdiğimiz kurslarımız için detaylı bilgi daire başkanlığımızın 444 40 54 dahili 3526 nolu telefonundan alınabilir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Alanında uzmanların eğitimcilerin katılımıyla ilçelerde ilkyardım kursları düzenleniyor. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Aydın Sarı, “İlkyardımın daha geniş kitleler tarafından öğrenilmesi amacıyla eğitim programlarımızı başlattık. Kaza anında yapılacak ilk müdahaleler büyük önem taşıyor. Bu programımızla hemşerilerimizin ilkyardım bilincini daha da artırmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımıza katılım belgesi de verdiğimiz eğitimler için detaylı bilgi daire başkanlığımızın 444 40 54 dahili 3526 nolu telefonundan alınabilir” dedi.