Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Kültür Etkinlikleri kapsamında 30 Aralık Perşembe günü vatandaşları yazar Hatice Kübra Tongar’ın katılacağı “İyileşen Çocukluğum, İyileşen Anneliğim” programı ve “Kefernahum” isimli ücretsiz film gösteriminde buluşturacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Kültür Etkinlikleri kapsamında kültür ve sanatla dolu geçen bir ayın sonuna gelindi. Yılın son günlerinde vatandaşlar birbirinden güzel etkinliklerde buluşacak. Takvime göre 30 Aralık Perşembe günü yazar Hatice Kübra Tongar “İyileşen Çocukluğum, İyileşen Anneliğim” isimli söyleşide sevenleriyle bir araya geliyor. Bu program Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) saat 14.00’da başlayacak. Aynı gün saat 19.00’da ise yine AKM’de “Kefernahum” isimli Lübnan yapımı film ücretsiz olarak gösterilecek.

“Hemşerilerimizin katılımını bekliyoruz”
Kültür Dairesi’nden yapılan açıklamada, “2021 yılında kültür, sanat, eğlence ve spor alanlarında birbirinden güzel programlar gerçekleştirildi. Yine birbirinden güzel etkinliklerle geçecek 2022 yılına girmeden önce Aralık ayının son etkinliklerine tüm Sakarya halkının katılımını bekliyoruz” denildi. 2021 kültür etkinlikleri 31 Aralık Cuma günü Ormanpark’ta 15.00’da “Sakarya Türbeleri” (Büyükşehir Kültür Yayınları) kitabının lansmanı ile sona erecek.