Büyükşehir’den Hayvan Bakım Eğitimi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü eğitim seminerlerine devam ediyor. Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü’nün de destek verdiği yeni bir eğitim çalışması gerçekleştirileceğini duyuran Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, “Herkes İçin Sağlık projesi kapsamında Türkiye’nin tanınmış hekimlerini düzenlediğimiz konferanslarla hemşerilerimizle buluşturuyoruz. Aynı zamanda eğitim seminerlerimiz ile sağlık konusunda önemli duyarlılıklar inşa ediyoruz. Bu kapsamda 14 Ağustos Perşembe günü Yerel Hayvan Koruma Gönüllüleri Eğitimi düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Son başvuru 12 Ağustos Salı
Açıklamalarının devamında düzenlenecek eğitim semineri hakkında ayrıntılı bilgi veren Sarı, “Hemşerilerimiz Yerel hayvan Koruma Gönüllüleri Eğitimine ikametgâh ve nüfus cüzdanı fotokopisinin yanı sıra dilekçeleri ile başvurabilecek. Seminere katılmak isteyenler 12 Ağustos Salı gününe kadar Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne evraklarını teslim edebilir. Eğitim sonunda verilecek sertifikalar Orman ve Su İşleri Müdürlüğünce onaylı yerel hayvan gönüllüsü kartı ile değiştirilebilecek. Büyükşehir Belediyesi olarak zor durumda kalmış hayvanları korumak ve onların bakımına yardımcı olmak konusunda önemli bir adım atacağız. Hayvan dostu hemşerilerimizi seminerimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.