Büyükşehir'den Ferizli'ye Büyük Yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, ile birlikte Ferizli İlçesinde ziyaretlerde bulundu. Ferizli Belediye Başkanlığı ziyaretinde Başkan Ahmet Soğuk ve Ferizlili muhtarlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, belediye ziyareti sonrası Büyükşehir Belediyesi tarafından Ferizli’de gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi. ADASU tarafından Ferizli’de gerçekleştirilen toplam 4500 metre uzunluğundaki yağmursuyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “4500 metre uzunluğunda döşediğimiz bu hat Ferizli ilçemiz için oldukça önemli bir yatırımdır. Ferizli’de olduğu gibi tüm ilçelerimizde yatırımlarımız devam ediyor” diye konuştu.

Altyapı ve asfalt da dev adımlar
Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Ferizlili kardeşlerimizin istediği tüm yatırımları gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Ferizli’ye verdiğimiz 5 bin ton asfalt öncesinde altyapıyı adeta yeniden ele aldık. Altyapı çalışmaları kapsamında 4500 metre uzunluğunda hat döşüyoruz. Bu çalışmaların tamamlanmasının hemen ardından Ferizli yollarını asfaltlayarak, halkımızın hak ettiği hizmeti vermiş olacağız. Altyapıdaki eksikliklerin tamamlanmasının ardından asfaltların bir daha kazılmasının da önüne geçmiş olacağız” dedi.

Sınırsız destek
Başkan Toçoğlu’nun her zaman desteğini gördüğünü kaydeden Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise, “Ferizli, Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun desteği ile 3 girişi olan, altyapı sıkıntısı yaşamayan bir ilçe haline geldik. Caddelerimizi genişletme çalışmalarımız ve alt geçit çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Başkanımızın ezber bozan yapısı ve halkımızı için istediğimiz her şeyde bizlere destek olmasından çok memnunuz” şeklinde konuştu.